Lieuwe Althof, Accountant-administratieconsulent (AA), is sinds 1990 aan de organisatie en haar voorlopers verbonden en is tevens de naamgever van Althof Accountants en Adviseurs in haar huidige vorm.

Als accountant is hij actief betrokken bij alle drie vestigingen en is voornamelijk te vinden op de vesting in Drachten van waar uit hij contacten onderhoudt met klanten. Met zijn brede kennis van zaken en jarenlange ervaring kan hij op veel fronten diensten voor u verrichten.

Ook houdt hij zich bezig met ‘compliance’; dit betekent dat hij erop toeziet dat de organisatie werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Jan Roelf is begonnen als administrateur bij één van de voorgangers van Althof Accountants en Adviseurs. Hier kreeg hij de mogelijkheid om zich als assistent-accountant en relatiebeheerder te ontwikkelen.

Hij is daarin verder gegroeid en door studie is hij nu Register Belastingconsulent. Graag wil hij u op administratief en fiscaal gebied ondersteunen en adviseren.

Marc Mandema

Marc Mandema is werkzaam in de accountancy sinds 1993 en is begonnen bij een Register Accountant in Amstelveen. Hij heeft daar een goede basis gevormd voor het vervolg van zijn carrière. Marc is sinds 1995 verbonden aan de organisaties waaruit Althof Accountants en Adviseurs in 2011 is voortgekomen. Hij is werkzaam als assistent accountant en relatiebeheerder vanuit vestigingskantoor Drachten.

Hiernaast heeft Marc Mandema de dagelijkse leiding over loon- en salarisadministratie. Tevens is hij verantwoordelijk voor de automatisering binnen de onderneming. Met een ruime ervaring is Marc Mandema u graag van dienst bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de accountancy.

Werkzaam als assistent-accountant, relatiebeheerder sinds 18 mei 1998.

Aanvankelijk enkele jaren werkzaam geweest op kantoor Drachten en inmiddels ruim 15 jaar werkzaam als assistent-accountant en relatiebeheerder vanuit vestigingskantoor Stiens.

Sinds januari 2015 contactpersoon voor de vestiging Stiens. Door de ruime ervaring met het vak en de omgeving heel goed in staat om u van dienst te zijn bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de accountancy.

Janke van der Wal is sinds 2005 verbonden aan de organisaties waaruit Althof Accountants en Adviseurs in 2011 is voortgekomen. Zij is werkzaam als assistent accountant en administratief medewerkster op vestigingskantoor Drachten. Janke van der Wal heeft een ruime ervaring binnen de accountancy en kan u tevens ondersteunen op tal van vlakken op administratief gebied. Om maar enkele te noemen: aangiften btw en ICP (Intra Communautaire Prestaties), aanvragen teruggaaf van btw uit andere EU landen en aanvragen teruggaaf buitenlandse accijnzen.

Annemarie Bijlsma is sinds 2010 werkzaam voor Althof Accountants en Adviseurs. Zij is werkzaam als assistent accountant en administratief medewerkster op vestigingskantoor Drachten. Annemarie Bijlsma ondersteunt en begeleidt u bij het voeren van uw financiële administratie. Annemarie Bijlsma verzorgt onder meer omzetbelasting- en ICP- aangiften.

Edith van der Ploeg is administratief medewerkster op vestigingskantoor Drachten. Edith van der Ploeg verwerkt financiële administraties, verzorgt onder andere aangiften btw en ICP, aanvragen teruggaaf van btw uit andere EU landen en aanvragen teruggaaf buitenlandse accijnzen.

Contact

Drachten Althof Accountants
Berglaan 64
9203 EJ Drachten
0512 - 33 41 50
Stiens Althof Accountants
Wylpstrjitte 2
9051 AX Stiens
0512 - 33 41 59
Postbus Althof Accountants
Postbus 474
9200 AL Drachten