Uw mobiele telefoon heeft u vaak bij u

Met de Althof Accountants en Adviseurs App gaan we verder met onze dienstverlening. Met deze App heeft u ons altijd ‘op zak’, vindt u informatie over Althof Accountants en Adviseurs en heeft u toegang tot:

  • OfficePortaal
  • Actueel nieuws op maat
  • Kennisbanken
  • BTW- en loonheffingen- alerts
  • Bijtellingscalculator
download

OfficePortaal

Met OfficePortaal kunt u onder andere het volgende doen:

  • Efficiënt en veilig communiceren met Althof Accountants en Adviseurs
  • Documenten lezen en opslaan in het klantenportaal en niet -zoals nu- in de onveilige emailbrowser
  • Aangiftes zoals BTW, VPB en IB ter goed- of afkeuring aangeboden krijgen. En documenten “ter kennisgeving” ontvangen
  • Uw archief 24/7 raadplegen op uw mobiel
  • Overeenkomsten ondertekenen middels een rechtsgeldige digitale handtekening. De handtekening is letterlijk met een minuut binnen via mobiel

Actueel nieuws op maat

Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Maandelijks houden wij u via deze App op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen die voor u als ondernemer van belang zijn. Denk aan personeel, ontslagrecht, fiscus, BTW, pensioen, verkoop van uw bedrijf, ondernemersplan, ondernemingsvorm, auto van de zaak, branche-informatie, et cetera. In de App stelt u uw persoonlijk berichtenprofiel in tezamen met uw interesses zodat u voortaan berichten op maat ontvangt. Want er is – vanzelfsprekend – een verschil in nieuwsvoorziening of u nu een ZZP’er bent of een directeur-grootaandeelhouder met 20 man personeel.

Kennisbank

U vindt in onze kennisbanken betrouwbare antwoorden op de meest gestelde vragen van ondernemers. Geeft de kennisbank niet het antwoord op uw concrete vraagstuk, dan kunt u via de knop onder het antwoord uw individuele vraag aan ons stellen. In de kennisbank zijn een veelzijdigheid aan onderwerpen te raadplegen, zoals Auto & Fiscus, Personeel, en Bedrijf, van actualiteiten tot verschillende rechtsvormen.

BTW en loonheffingen alerts

In de app kunt u instellen dat u tijdig een bericht ontvangt voor de uiterste aangiftedatum.

Bijtellingscalculator

Bereken de fiscale bijtelling van uw auto van de zaak. Hiermee kunt u vaststellen welk netto bedrag het u gaat kosten of wel bruto bedrag u bij uw inkomen moet optellen.

Contact

Drachten Althof Accountants
Berglaan 64
9203 EJ Drachten
0512 - 33 41 50
Stiens Althof Accountants
Wylpstrjitte 2
9051 AX Stiens
0512 - 33 41 59
Postbus Althof Accountants
Postbus 474
9200 AL Drachten

Volg ons op Facebook